‘T was weer zo’n dag :(

Opstaan ging moeilijk 🙁 Toch te laat gaan slapen gisteren. Na alles in de auto gepakt te hebben, kregen we het tweede dingetje… Hij wilde niet starten. De accu begint waarschijnlijk toch aan zijn einde te komen en een weekend stil staan in de kou begint een uitdaging te worden. De auto van Annet als powerbank gebruikt om te starten en op pad. De Schiphol tunnel zat inmiddels dicht, dus over Schiphol zelf gereden. Bij het stoplicht linksaf moest ik even stoppen om een politieauto met sirenes en zwaailichten voor te laten gaan… Boem! Iemand achter me had het niet door 🙁 Met een flinke knal kwam die tegen mijn achterkant tot stilstand 🙁 En het was pas acht uur hè… De auto’s even langs de kant gezet en een schadeformulier ingevuld. We kregen nog bezoek van twee man in een Schiphol autootje, die even poolshoogte kwamen nemen. Die wisten nog te melden dat er aan de andere kant van de kruising iets soortgelijks gebeurd was. Schrale troost natuurlijk, maar goed. Snel weer op weg naar mijn werk. Wel inmiddels barstende koppijn van de stress 🙁 Na de pauze werd de hoofdpijn ondraaglijk en ben ik maar naar huis gegaan en mijn bed in gedoken. Na een paar uur weer wakker geworden en naar mams gegaan. Mijn hoofdpijn was inmiddels wel gezakt, dus dat was wel prettig. Na het eten weer naar huis om een beetje bij te komen van de dag. Om dat “makkelijk” te maken begint vandaag ook nog eens een nieuwe strandby midweek. Lekkahhhh – NOT! 🙁

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.