Hij komt, hij komt…

Gisterenavond op de valreep nog even een nieuwe travel bug geactiveerd. Annet had van Boavista een schildpadje mee genomen die straks de wereld rond gaat reizen met geocachers 🙂 Goede reis Turtelino 🙂 De Sint had ook nog wat chocoladeletters achter gelaten voor hij het land verliet, dus dat was lekker bij de koffie. In de pauze even naar de Decathlon om een bestelling van Annet op te halen. Dat scheelde weer bezorgkosten. Daar zag ik meteen de aankondiging van het volgende bioscoop bezoek : Star Wars: Episode VIII: The Last Jedi 🙂 Bij terugkomst had ik een mailtje om een afspraak te aken met een schade expert die naar mijn auto gaat kijken. Maandag aanstaande staat de koets de hele dag bij Hulsebos om goed bekeken te worden. Na het werk weer naar Only Friends. Monique bracht Colin weer voor zijn stage en heeft zijn schoolspullen vast naar mijn huis gebracht omdat mijn kofferbak momenteel wat ontoegankelijk is. Vanwege de stand-by dienst ben ik maar niet onder water gegaan. Ik was net bij het zwembad toen al gebeld werd. Was geen actie nodig, maar het zet wel een beetje de druk op de ketel. Gelukkig is er aan de oppervlakte ook genoeg te helpen. Ondertussen kwam de definitieve uitnodiging voor de lancering volgende week binnen 🙂 We zijn vanaf drie uur in de middag welkom en mogen tot half één in de nacht blijven! Niet verplicht, maar mogelijk 🙂 Nadat Colin bij de Atletiek klaar was, kwam weer bij het duiken helpen. Toen alles weer opgeruimd was, zijn we samen naar huis gegaan. Terwijl we op de bank nog iets zaten te eten, ging opeens de deur open en kwam Sinterklaas binnen… Oh nee, die was al weg. Het was Annet. Die kwam als verrassing vandaag ook.

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.