Unreal!

Vanmorgen Annet uitgezwaaid en Colin bij school afgezet. Ik moest vandaag naar Apeldoorn, dus ik heb hem maar “onderweg” afgezet. Daarna doorgereden naar onze locatie in het oosten van het land. Ik was duidelijk niet de enige 🙁 Maar rustig met de meute rijdend kwam ik in ieder geval op tijd. Tussen de overleggen door nog gebak ter ere van een collega met vijfentwintig dienstjaren. Ook de uitnodiging van een ESA nog even goed bekeken. Dat wordt echt een unieke belevenis! Hoe dichter bij het komt, hoe onwerkelijker het voelt. We gaan live kijken bij mission control tijdens een raketlancering! Oh, en na het eten gaan we ook nog via een live stream zien hoe de vier satellieten losgelaten worden in de ruimte!!! Hoe veel cooler kan het worden? Brrr. Anyways, aansluitend aan het werk, zijn we nog met het hele team naar Wok Sprengenhorst geweest om Richard zijn jubileum te vieren met een etentje. Dat was een voortreffelijk wok restaurant en ik vond het bijna jammer dat ik op een gegeven moment toch weer richting Badhoevedorp moest gaan om Colin weer op te vangen. Maar gelukkig zat het verkeer mee. Ondanks de drukte, geen file gezien en ik was redelijk op tijd weer in ‘t dorp. Samen met Colin weer naar huis en even zijn wiskunde met hem geoefend. Morgen kan hij aan de bak! Ik ga voor deze periode weer de laatste stand-by nacht in. De rest van het weekend heb ik rust 🙂 Truste!

 

About Peter Hofman 2135 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.