SinterklAdidas

Vanmorgen Colin naar school gebracht. Ze gaan vandaag met gym schaatsen. zelf naar mams gegaan. Weer druppels in haar oog gedaan. Dat wordt nu wel een beetje routine. De rest van de dag wat rond gerommeld en in de middag Colin weer uit school gehaald. Tegen de tijd dat we thuis waren, kon ik eigenlijk meteen weer op pad naar Only Friends. Vandaag werden de nieuwe kledingpakketten voor de vrijwilligers uitgedeeld. Adidas had zich behoorlijk uitgesloofd! Winterjack, trainingspak, thermosshirt, thermossportbroekje, een soort regenshirtje en allemaal met het Only Friends logo er op. En als extraatje nog een baseballcap 🙂 We kunnen er weer een poosje tegenaan! Op de terugweg deed ik er twintig minuten over om de witte brug over te komen 🙁 Ik had ook beter moeten weten en gewoon de volgende afrit van de snelweg moeten nemen. Samen met Colin aan de pizza en toen de spullen ingepakt om naar Hillegom te gaan. Daar bleek Sinterklaas ook nog een pakje voor mij afgeleverd te hebben op weg het land uit. Hij had nog een heel erg mooi boek over de Formule 1 van Paul-Henri Bernard Cahier en Maurice Hamilton voor me gevonden! Nog even geholpen met de pastinaak soep en toen op de bank geploft met De Hobbit op televisie.

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.