Gefelicitaart!

Vandaag viert Annet haar verjaardag voor de visite. In de ochtend nog heel even naar “het dorp” gereden voor wat laatste boodschappen en de laatste hand gelegd aan het eten voor vanavond. In de middag kwam de visite. Tegen etenstijd werden de verschillende soepjes en andere hapjes op tafel gezet. De uiensoep was al op voor ik de kans kreeg er een kop van te nemen 🙁 Dan de geroosterde paprika soep maar. Die smaakte ook lekker. De pastinaak soep ben ik deze keer niet aan begonnen. Verder diverse hapjes gegeten 🙂 Tegen half negen was de visite weer weg en zijn we nog even naar de verjaardag van Janneke geweest.

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.