The Day After :)

Tja, opstaan, na gisteren… Uitdaging… Met veel moeite zijn we op gang gekomen. We waren op tijd op weg gegaan om Colin nog op tijd op school af te leveren en ik kon verder de file in naar de Paalbergweg. Het weer speelt mensen nog steeds parten. De dag verder een beetje op de automatische piloot gedraaid. In de pauze wat kleine boodschappen gedaan. Dat had ik beter kunnen laten, want de stoepen zijn nog erg glad 🙁 In de middag nog even op de computerzaal wat plugjes geplaatst en verder met de tooling bezig geweest. Aansluitend naar Only Friends voor de “breng een vriend(in) mee” dag. Vandaag minder gestructureerd, maar meer een doorlopende voorstelling. Iedereen mag een introducee meenemen. Colin werd weer netjes door Monique afgeleverd en kon meehelpen. Ik kreeg al snel problemen met klaren, vanwege een verstopte neus, dus ben ik maar gaan vullen. Met de snelheid waarmee de cilinders er vandaag doorheen gingen, was dat eigenlijk geen overbodige luxe. Er werden er nu natuurlijk twee keer zoveel gebruikt. De rest van de avond ben ik dus fulltime bezig geweest met het volpompen van alle cilinders. Colin kon ze heen en weer brengen en was nog aan het helpen met het op- en aftuigen van de setjes. Al met al best een drukken avond. Aansluitend samen via de döner naar huis gereden. Daar was Annet ook al 🙂 Dat was voor mij best een verrassing, want ze heeft morgen haar assessment en ik wist niet zeker of ze met dat in haar achterhoofd wel van huis wilde zijn. Maar het had diverse voordelen om toch bij mij te zijn. Gezellig 🙂 Ik had nog wel even een klusje om een paar dagen tassen, was en spullen uit te sorteren en op te ruimen, want ik was al vanaf maandagochtend in één stuk in de weer. Toch nog een beetje bijtijds in bed gestort.

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.