Connexxion, klacht één

Vanmorgen leek alles lekker te gaan. Goed geslapen, alles lekker op gang gekomen. Annet bleef nog even rustig zitten alvorens ze naar haar assessment moest. Ik bracht Colin naar de bushalte… Dacht ik… De haltes die we dachten te moeten hebben, waren allemaal sinds 10 december opgeheven ??? Vaag… Dan maar richting school op zoek… Uiteindelijk de hoek om vanaf de oude Schipholweg een halte met “145”. Dus Colin afgezet en samen nog even gewacht. Toen de bus er aan kwam, ben ik vast op weg naar mijn werk gegaan. Sta ik voor het stoplicht, zie ik die bus gewoon vol gas doorkarren!!! Colin rende al naar me toe. Eerst wilde ik hem gewoon naar school brengen, maar dit zat me niet lekker, dus omgekeerd en achter die bus aan. Een paar haltes verder stopte hij, dus er voorbij en even gevraagd wat er aan de hand was… “Ik zit vol…” Ehhhh, nee… Ik zie nog ruimte genoeg… Maar of ik even weg wilde gaan, want hij was al laat en hij had haast. Ja, ik ben nu ook te laat omdat ik zijn werk moet doen, namelijk voor buschauffeur spelen. Dus tergend langzaam ruimte gemaakt en toen vol gas naar het Kaj Munk College gereden. Het resultaat was dan wel dat Colin in ieder geval nog net op tijd op school was. Dat was volgens mij wel al de tweede keer dat Colin was overgeslagen bij de halte. Dus maar meteen een dikke klacht ingediend bij Connexxion. Vorig jaar was lijn 145 al zeer versoberd door Badhoevedorp heen, maar nu is het echt een drama geworden. Wachten op de volgende bus is ook geen optie met de huidige frequentie. Wat een ballenbedrijf! Ze hebben zeker een hekel aan het dorp. Maar goed, nu gaan we dus maar over elke incidentje een klacht indienen. Zal wel niet helpen, maar niets doen helpt zeker niet. Kennelijk heeft niemand bedacht dat je met minder en kleinere bussen ook minder mensen kunt vervoeren… Lijkt me toch geen hogere wiskunde! Maar dat snappen ze bij Connexxion zeker niet. In de middag kwam dan wel een mailtje binnen van de DAS, met het expertise rapport van mijn schade en de mededeling dat het schadebedrag aan mij overgemaakt zou worden. Dat gaat sneller dan ik verwacht had. Nu alleen nog even wachten wanneer de onderdelen klaar voor montage zijn. Ook het fijne bericht dat de bankgiroloterij alle bedragen van de Winter Efteling terug ging storten in verband met het slechte weer die dag 🙂 “Beste deelnemer. Op zondag 10 december vond de BankGiro Loterij Dag plaats in de Winter Efteling. Helaas was door het extreme winterweer de beleving minder dan gehoopt. Dat vinden wij natuurlijk heel erg jammer. Deelnemers die met VIP-KAART korting kaarten hebben aangeschaft, krijgen daarom het betaalde bedrag teruggestort. Ook als u wél bij de Winter Efteling bent geweest.” Aansluitend aan het werk nog een kerstborrel/hapje met het hele BO-team. Daar heb ik slechts voor een deel aan deelgenomen, want ik wilde wel bijtijds weer thuis zijn. Daarna Colin weer bij mams opgehaald en lekker naar huis gegaan. Samen hebben we nog een van de cadeau-films van mijn provider bekeken. Ten minste, het begin van “Fantastic Beasts and where to find them“. Morgen de rest. Truste!

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.