Bankje bedankt???

Vanmorgen Colin weer naar school gebracht. Met de huidige dienstregeling is het al een uitdaging om normaal op tijd op school te komen, laat staan op een dag waarbij hij nog moet gymmen op een andere locatie waar hij dan nog naar toe moet… Ik heb een aardige bus-frustratie ontwikkeld nu 🙁 Toen ik bi jschool wegreed, kwam de 145 pas aan. Daar zullen wel weer een boel laatkomers ingezeten hebben. Maar goed… Ontbeten bij mams en daarna wat boodschappen gedaan, ook voor mams. Die had wat dingen echt nodig en wist nog niet of ze boodschappen ging doen. Maar ik ging toch, dus… Vervolgens de mensen van Meerzicht fijne dagen gewenst, want die gaan straks twee weken dicht. Nog een stukje door het bos gewandeld en toen via twee caches, “# 3 Langs de Hoofdvaart” en “Met STIP op de kaart … Cruquius” weer naar het Kaj Munk College gereden om Colin op te halen. We waren verder alle twee moe, dus lekker naar huis voor een middagje chillen. Voor het avondeten ook maar gewoon aardappelen en groenten gemaakt en vervolgens Colin weer bijtijds naar Monique gebracht. Ik moet nog even wennen dat hij daar bij voorkeur voor acht uur weer is. Doorgereden naar Hillegom en daar als eerste aangekomen. De rest was nog even uit eten gegaan.

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.