Dag Turtelino!

Vandaag nog even bij de moeder van Annet langs geweest. Koffie gedronken en gekletst. Daarna even de wandelschoenen opgehaald en door naar de duinen om de travel bug van Annet, Turtelino uit te zwaaien bij het kabouterdorp. Weer terug in Hillegom nog even aangerommeld en toen omgekleed voor het etentje bij Nic en Stefan. Later kreeg ik al een mailtje met het bericht dat Turtelino opgepikt was en op weg ging naar waterrijk gebied 🙂

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.