VA240 revisited :)

Vanmorgen Annet afgezet bij het zomerpark, zodat Joep de auto kon gebruiken. Die kan haar vanavond wel weer ophalen. Daarna binnendoor weer doorgereden richting een snelweg. Daarmee ook meteen een boel file weten te omzeilen, want er stond weer genoeg 🙁 Aan de Paalbergweg weer aan de bak. We gaan voor het einde van het jaar de afdeling nog een beetje pimpen, dus we deden nog een rondje langs alle kasten om te zien of we alles hadden wat we wilden bewaren. Verder nog lekker brak van het weekeinde. We zijn allemaal een beetje ziek uit het weekeinde gerold. Snotterig, hoesten, keelpijn, noem maar op 🙁 Ondertussen ook een manier gevonden om de registratie van de Ariane 5 lancering van vorige week dinsdag, te koppelen aan mijn berichten. Have fun! Het filmpje start even voor het moment dat het echt interessant gaat worden. Ook kwam ik er achter dat Colin mij ook gefilmd had tijdens het “vragenuurtje” met de directeur navigatie van de ESA. NB: kijk (of beter luister) nooit naar jezelf op video 🙂 Na het werk naar mams waar ik lekkere lasagne heb gegeten en wat kleine dingen gedaan. Daarna weer naar huis. Vaatwasser uitgeruimd en daarna schoongemaakt. Verder gaan we lekker niets doen vanavond. 

Zie de hele lancering op:

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.