Weer een verhuizing

Bwehhh, slecht geslapen 🙁 Veel wakker geweest. maar stug blijven liggen met mij ogen dicht. Colin wilde donderdag gaan kijken hoe het met de verschillende bushaltes was in het dorp om de optimale opstaphalte te vinden. Omdat ik op de goede tijd zat, ben ik maar vast een rondje haltes gereden. Het wordt gewoon een kwestie van op tijd bij de goede halte staan denk ik. Aan de paalbergweg, bleken de verschillende situatietekeningen voor de etage niet met elkaar overeen te komen. En dat is best lastig als je van tekening één denkt dat je een plek hebt, maar dat op tekening twee iets heel anders staat. Na wat heen en weer gevraag is de goede situatie duidelijk geworden en ben ik maar vast verhuisd. Een ding was namelijk wel duidelijk: het specials team moest verhuizen naar een andere plek om ruimte te maken voor een lounge-hoek. Achteraf had ik daar misschien net zo goed in kunnen gaan zitten 🙂 Maar… Een ochtendje slepen verder ben ik drie blokken vooruit en een rij naar links geschoven. Nu uitzicht vanuit de andere kant van het gebouw. In de pauze belde Hulsebos of ik misschien de auto morgen neer kon zetten, zodat ze de reparatie uit konden voeren. Ik kreeg gewoon een andere auto mee, dus dat was geen enkel probleem! In de pauze nog even naar de Praxis gelopen voor wat kerstverlichting. Kan ik de ramen ook een beetje pimpen. Nu val ik zo uit de toon bij de rest van de flat 🙂 Na het werk, lekker naar huis. Verder met het hardenen van de Raspberry Pi‘s. De eerste, het weerstation, zit dichtgetimmerd. Maar eerst een lekker uiensoepje met knoflookbroodje gegeten. 

About Peter Hofman 2225 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.