Knutselen…

Auto weggebracht naar Hulsebos. Hyundai i30 meegekregen zodat ik gewoon door naar mijn werk kon. Daar verder gegaan met het verhuizen van de collega’s. Tom was ook langsgekomen, zodat we alle hardware ook konden bekijken en opruimen. Verder de hele dag door bezig geweest met het verder inrichten van onze werkplekken. Een korte controle van de bankrekening liet zien dat het schadebedrag, zoals vastgesteld door de expert, overgemaakt was op mijn rekening. Ik hoefde de reparatie dus niet voor te schieten. Ook zag ik dat de kosten van de Winter Efteling ook terug gestort waren. Op zich eigenlijk wel vreemd… Ga je naar de WINTER Efteling… Is het winters weer… Krijg je je geld terug vanwege de weersomstandigheden… Ook nog even de zomervakantie af kunnen stemmen met de collega’s. De vakantie op zich is niet de uitdaging, maar de stand-by weken die we lopen. Maar met wat geschuif, zijn we allemaal blij (afgezien van het stand-by lopen zelf dan) Omdat ik mijn auto pas weer laat op kon halen bij het schadebedrijf, ik nog wat boodschappen moest doen en het best wel druk was, liep het bijwonen van de PcM reünie bij Hesp, helaas in het honderd 🙁 Volgend jaar beter… Thuis had ik inmiddels alle onderdelen voor de Gameboy Nano binnen. De elektronica, gebaseerd op een Raspberry Pi Zero en een 3D print van een behuizing 🙂 Nu nog een beetje knutselen in de kerstvakantie? Colin werd ook weer gebracht door Monique. Die blijft nu de kerstvakantie gezellig bij mij. Annet kwam ook nog, ondanks het gesnotter en gesnuif. Als laatste nog mijn NAS een drie seconden reset gegeven, want ik had mezelf in mijn beveiligingsdrift buitengesloten 🙂 De volgende keer wel het lokale netwerk toestaan 🙂

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.