Bushalte

Vanmorgen eerst Annet uitgezwaaid. Ze is nog steeds haar paraplu kwijt en de voorspellingen waren niet zo droog. Vanaf de galerij mijn auto open geklikt, zodat ze de paraplu van mijn hoedenplank mee kon nemen. Daarna Colin bewogen om toch maar een beetje bijtijds op pad te gaan. Ik had al vastgesteld dat het Lorentzplein de eerste stop was van bus 145. Ik was niet de enige die dat ontdekt had. We waren ook niet de enigen die er rekening mee gehouden hadden. Het was dus vreselijk druk op die halte! Ik heb geen idee waar Connexxion mee bezig is, maar echt slim is het niet. Er volgen namelijk nog meer haltes in het dorp, voor de eigenlijke rit naar Hoofddorp er aan komt. En de mensen die nu nog daar staan te wachten, zullen ook richting beginpunt gaan als ze overgeslagen gaan worden. Ik ben benieuwd hoe lang dit goed gaat… Vandaag kon Colin in ieder geval mee. Aan de paalbergweg lijkt onze initiële verhuizing zo goed als rond te zijn. Er wordt wel wat verstoord gekeken door mensen die de plekken voorheen claimden, maar die moeten maar een andere flex-plek gaan zoeken. Het buur-blok, gaan we ook nog inrichten voor specials, dus ook daar zullen ze wel verstoord gaan kijken. In de middag even op de computerzaal pluggen uit servers getrokken 🙂 Op verzoek, niet zo maar uit vandalisme. Even testen of alle redundantie goed werkt. Na het werk weer naar mams. Nasi gegeten. Na het eten met Colin werk naar huis. Samen een film gekeken en toen vroeg naar bed. 

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.