Kerstvakantie

Colin wat later naar school in verband met kerstontbijt dus voor die tijd samen even naar mams gegaan. Omdat de bussen tegenwoordig ene hopeloze verbinding met hoofddorp vormen heb ik hem maar gebracht. Terug thuis de fietsendrager gemonteerd en werd naar het Kaj Munk College om Colin, met fiets, weer op te halen. Thuis verder lekker rustig aangedaan en ons voorbereid op de kerstvakantie. Na het eten hebben we de spullen weer ingepakt en zij we naar Annet gereden. Die had de kerstboom inmiddels al staan.

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.