Stand-by begint weer :(

Vanmorgen de stand-by weer opgepakt. De feestdagen zijn verdeeld onder de mannen. Ik heb van vandaag tot tweede kerstochtend op me genomen. Annet ging de schone was naar haar moeder brengen en nog wat boodschappen halen. Colin en ik zijn later nog samen op pad geweest. Onverrichter zake zijn we weer terug gegaan. Niet geslaagd voor de missie. Gelukkig hebben we nog de tijd. De rest van de dag lekker rustig aan gerommeld. Colin met laptop en switch. Annet met boek. Ik met de media Raspberry Pi. Na het eten zijn Annet en ik nog even maar de verjaardag van een roeimaatje geweest. Colin bleef lekker “thuis”. Toen we weer terug waren, was hij al naar bed gegaan. In zijn ijver had hij netjes alle gordijnen dicht gedaan. Alle spullen aan de laders gehangen en ook gaan slapen. Morgen weer een dag.

About Peter Hofman 2227 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.