Eerste kerstdag 

De mannen sliepen uit. De dame ging met haar zus naar hun moeder voor de kerst kerkdienst. Toen we benden kwamen bleek de tafel voor ons gedekt te zijn. Dichter bij ontbijt op bed kom je niet 🙂 De kerkdienst zat er in ieder geval niet in. Mams was te moe en heeft het gedeeltelijk op de televisie bekeken. Aan het einde van de middag hebben we de tafel gedekt voor het kerstdiner. Met de tuintafel er bij hebben we één grote vierkante tafel weten te fabrieken, waar we allemaal omheen konden zitten. Allemaal, wat de hele club was uitgenodigd. Sam en Lisanne, Luuk en Danique, Timo, Joep, Colin en ik, maar ook Nic met Stefan waren van de partij. En natuurlijk Annet 🙂 Eerst werden alle cadeaus uitgedeeld en uitgepakt en daarna begon het kerstdiner waarvoor iedereen een deeltje had gemaakt.

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.