Tweede kerstdag 

Yeahhhh! Standby zit er weer op! Dat is het goede nieuws vandaag. Het minder goede nieuws is de situatie van Annet haar moeder. Dit gaat snel achteruit. Iedereen zorgt er samen al voor dat er altijd iemand Bik haar is voor als ze wakker wordt. Annet was er vroeg in middag en ik ben nog even op de fiets langs gegaan. Later die middag ons nieuwe spel Qwixx gespeeld. Dat was een van onze kerstcadeaus. Een leuk spel met dobbelstenen en het wegkruisen van de getallen die je gooit. Na het avondeten is Annet weer terug gegaan naar den Weeligenberg om nog een poosje op wacht te zitten bij haar moeder.

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.