Geveld

Ik werd met een behoorlijke griep wakker. Gisterenavond al ziek naar bed gegaan en halverwege de avond een extra deken en een badjas er bij gekregen om niet te rillen van de kou. Vanmorgen had het echter hard toegeslagen. Keelpijn, geen stem meer, koorts en pijn in lichaamsdelen die ik niet eens kende 🙁 Wel even samen met Colin via whatsapp Monique toegezongen voor haar verjaardag. Ze zit in Brabant en doet er verder niets aan, dus moest het maar even zo. Ik wilde thuis gaan werken, maar zelfs dat kon ik niet opbrengen, dus heb ik me ziek gemeld. De rest van de dag onder een deken op de bank gehangen.

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.