Spionagefoto

Vanmorgen ging het al wat beter. Heel even kwam de verleiding om toch naar mijn werk te gaan om de verbouwing van de etage waar te nemen, maar die neiging kon ik nog onderdrukken. Zooo vreselijk goed ging het nu ook weer niet met me. Gelukkig had ik een spion ter plekke 🙂 Dus ik ben maar lekker onder mijn dekentje op de bank blijven liggen. Annet en Timo maakten van de gelegenheid gebruik om samen te gaan shoppen in Haarlem. Of we dat niet erg vonden? Nee hoor, ga lekker op pad! Het is ook weer niet nodig om met z’n allen zielig op de bank te gaan zitten omdat ik me niet lekker voel. In de middag ben ik nog even verder gegaan met het hardenen van de Raspberry Pi‘s. Langzaam maar zeker krijgen die dingen allemaal een ondoordringbaar schild! De definitieve afregeling moet thuis plaatsvinden, want ik gebruik een eigen, afwijkende serie ip-adressen. Als ik dat hier allemaal doe, sluit ik mezelf meteen buiten 🙂 Als avondeten hadden we vandaag de restjes van wat er nog over was van de afgelopen dagen. Dat bleek genoeg om er nog een flinke maaltijd van te maken. Na het eten zijn we nog een spelletje qwixx gaan doen.

About Peter Hofman 2225 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.