TIH-PQ5EK;Event 1551

This Is Holland

Met Colin en Annet eerst via de bakker in Hillegom naar Beem in Badhoevedorp om het vuurwerk op te halen. Daarna nog even naar mijn huis voor de standaard voor vuurpijlen op te halen. Daarna nog even naar de Bijenkorf voor wat cadeaus die we nog uit moeten delen. In de middag naar “This Is Holland” gegaan in Amsterdam Noord. Een virtuele rondvlucht over Nederland, opgenomen vanuit een helikopter. Je zit in een soort 4Dx beleving om die populaire kreet maar te blijven hanteren. Het bankje wordt vooruit geschoven “in” de bol van de camera lens. Je bent als het waren zelf de helikopter. Vervolgens wordt je heen en weer geschud en krijg je wind en water in je gezicht als dat van toepassing lijkt te zijn. Alles bij elkaar wel een hele leuke belevenis. In de rij voor de foto hadden we nog wel een klier voor ons die het per se noodzakelijk vond dat hij op zijn ANWB kaart ook korting op de foto kreeg. Uiteindelijk ving hij bot, maar toen was er al een flinke rij achter hem ontstaan. Nog even door de straat war Kevin woont heen gereden en via de sluip-door-kruip-door straatjes in noord weer richting snelweg gekropen. Lekker gyros gegeten en op de bank geploft bij “The Imitation Game

TIH-PQ5EK;Event 1551
About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.