Oudjaarsdag

Vanmorgen nog even genoten van een broodje rollade. Omdat Colin weg ging en die zich er nogal op verheugd had, hebben we vanmorgen speciaal voor hem nog een rondje gedaan 🙂 Na het ontbijt, Colin weer naar Monique gebracht voor de jaarwisseling. Hij wilde nog heel even langs mijn huis om wat op te halen. Maar zijn sleutels lagen dara niet en het grijze tasje ook niet. Ik heb wel meteen mijn EnigmaE meteen even meegenomen om in Hillegom te laten zien. Na The Imitation Game was men nieuwsgierig geworden naar een Enigma. Het is weliswaar een slap elektronisch aftreksel, maar toch! Nog even een bakkie gedaan met Monique en Ria. Monique was uitermate blij met haar verjaardagscadeau. We hadden nog een beetje twijfel gehad of Origin van Dan Brown een goed keuze was geweest, maar dat bleek een schot in de roos. Daarna nog even bij mams op de koffie. Die had lekkere oliebollen laten komen, maar dat bleken lege deegballen te zijn. Ze hadden de verkeerde geleverd. Wat later werd dat rechtgezet en konden we nog van een lekkere gevulde bol genieten. oen weer naar Hillegom, net op tijd voor Annet om nog samen met Timo bij haar moeder langs te gaan. Ik bleef lekker op de bank. Weer even spelen met de Enigma. Kijken of ik de Station X cache nog steeds op kon lossen 🙂 Na het eten zijn we naar Ron en Marga gegaan voor de oudejaarsavond. Met appelflappen, oliebollen en spelletjes de tijd tot twaalf uur doorgebracht…

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.