Nieuwjaarsdag 

Na het slaan van de klok elkaar gelukkig nieuwjaar gewenst, vastgesteld dat het gsm netwerk inderdaad overbelast was en toen maar een plek gezocht om het vuurwerk af te steken. De wensen op de grote vuurpijl geschreven en die afgeschoten. Daarna het pakketje siervuurwerk de lucht in gejaagd. Dit was toch leuker dan de serie pijlen van vorig jaar. Nog wat nagetafeld en toen weer naar Hillegom gegaan. Vanmorgen is Annet weer even langs haar moeder gegaan. Ik bleef maar weer met griep in bed en op de bank. Ik de ochtend voel ik me echt ziek. In de loop van de dag knap ik dan een beetje op, maar de volgende morgen is het weer raak. Kan me niet herinneren dat ik zo lang ziek ben geweest. Het avondeten was een beetje afgestemd op Colin, maar die was er helemaal niet 🙂 We hebben het dus maar een beetje aangepast. Morgen maar weer kijken wat de dag brengt.

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.