Goed begin???

Vanmorgen weer hetzelfde verhaal als de afgelopen week. Badend in het zweet wakker geworden met het gevoel of mijn hoofd vol zit mer pur schuim. Annet moest weer naar haar werk, dus die mocht weer vroeg op pad. Werken had ik op dat moment al weer uit mijn hoofd gezet en ik heb me weer omgedraaid. Roel belde nog om te vragen hoe het ging, maar na “hoi Roel” wist hij al genoeg. Tot een uur of half een lekker in een dekentje gerold gelegen. Toen werd het tijd om Colin weer op te halen bij Monique. Nog even langs mijn huis om vast wat spullen weg te brengen en verstoppie te voeren, daarna weer terug naar de bank in Hillegom. Door het vele hoesten had ik inmiddels ook pijn in mijn onderrug gekregen. Alle beweging waarbij mijn lichaam moet buigen zijn nagenoeg onmogelijk geworden 🙁 ‘s Avonds zijn we met z’n vijven biefstuk gaan eten bij Flora in Hillegom. Dinsdag is biefstuk-dag. Aansluitend nog een paar partijtjes Qwixx gespeeld en toen naar bed. Morgen zien we verder.

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.