Het einde komt in zicht???

Vanmorgen iets minder brak wakker geworden. De pijn in mij rug begint ook iets te zakken. Door het vele hoesten had ik rechtsonder on mijn rug vreselijke spierpijn gekregen. Maar nog steeds koorts, dus nog steeds maar niet aan het werk. Annet was wel al naar haar werk en Colin lag nog te snurken. Op de bank verder gelezen in een Perry Rhodan. Op deze manier vliegen de boekjes er doorheen 🙂 Maar gelukkig zijn er nog zat om te lezen, dus voorlopig zit ik niet zonder. Tegen enen, Colin toch maar eens uit bed gewerkt en hem zijn broodje rollade en koppie soep laten eten die we voor hem bewaard hadden. Daarna de spullen ingepakt en voor een paar dagen naar huis. Hoe gezellig het ook is, ik wil ook weer even thuis zijn. Ik daar inmiddels weer genoeg te doen om me van straat te kunnen houden en dat is op dit moment wel het verstandigste. Ik ben nog steeds ziek genoeg om niet naar buiten te willen en dat wil wat zeggen. Dus thuis de verwarming lekker opgestookt en gaan rommelen. Aan het einde van de middag samen met Colin wat gaan eten en nog wat boodschappen gedaan. Toen weer lekker naar huis. Eerst nog de Raspberry Pi‘s aangesloten en nog van de laatste noodzakelijke firewall-rules voorzien. Het weerstationnetje liep al weer een poosje, maar kon de tijd nog niet ophalen, omdat hij de tijd servers niet kon vertalen. Daar nog even de DNS toegestaan zodat die ook weer goed werkte. Ten slotte kwam Annet gezellig bij mij slapen en was de club dus weer compleet.

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.