Toch nog niet…

Vanmorgen eindelijk niet zo veel koorts meer. Heb de neiging om meteen weer naar mijn werk te gaan onderdrukt. Door de pijn in mijn rug, kon ik toch niet echt lekker opspringen… Annet is naar haar werk gegaan en Colin bleef nog lekker uitslapen. Ik ben lekker gaan lezen. Later kwam Colin op eigen houtje uit bed en ging in de actie. Nadat hij klaar was, ben ik ook maar uit bed gegaan en gaan douchen. Samen “ontbeten”, hoewel dat qua tijdstip niet echt meer van toepassing was. Tegen half drie samen op pad naar Cor voor een knipbeurt. Voor beiden werd het weer tijd. Ik heb me gewoon weer lekker zomers kort laten knippen. Colin was wat terughoudender. Hij wilde zijn krullen houden, want het was buiten nog wel koud. Maar er moest wel wat van de voorkant af, zodat hij geen haar meer in zijn gezicht had. Nou… Beiden hebben gekregen wat ze wilden en na nog een snelle douche beurt, naar mams gegaan. Daar nog naar Guido Wijers zitten kijken en vroeg in de avond weer naar huis. Lekker rustig aan rommelen en straks vroeg naar bed. De eerste VHS band die bij de moeder van Annet vandaan kwam geript. Dit was een korte van een half uurtje, dus dat was een mooie test. Hij ging over de vakantie naar Vledder in 1997.

About Peter Hofman 2227 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.