Klusjes verder oppakken 

Annet ging vandaag met Sam en Lisanne bonbons maken in Haarlem. Dat was haar verjaardagscadeau nog. Na wat uitslapen en lezen ben ik verder gegaan  met een van de vele projectjes waar ik ooit aan begonnen ben, maar nooit af had gemaakt. De nano Nintendo. De Raspberry Pi zero met Retropi. Met de instructievideo er bij, alle draadjes doorgesoldeerd en vast gepast om de 3D behuizing. Ik kwam tot het punt van de knoppen. Daar heb ik een stukje standaard printplaat voor nodig met eilandjes. Dat heb ik thuis misschien nog ergens liggen, anders moet ik dat nog even bestellen. Annet was inmiddels terug met een doosje eigengemaakte bonbons. Samen zijn we nog even naar haar moeder geweest. Na het eten samen met Annet naar de verjaardag van Caroline geweest. Die vierde haar zestigste in een kroegje in Heemstede. De muziek werd verzorgd door retro DJ Kees Heger die nog ouderwets vinyl draaide 🙂 Dat had meteen als positief randeffect dat de muziek niet zo debiel hard stond. Pick-up elementen gaan namelijk stuiteren als er te veel geluid van buitenaf op komt. Het niveau was dus prettig dragelijk 🙂 Aan het einde van de avond, weer terug naar Hillegom.

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.