Pannenkoek!

Vanmorgen niet al te lang uitgeslapen. In de middag met Annet en Colin naar Meerzicht geweest om de heropening na de vakantie te vieren. We waren niet de enigen! Alles zat vol. Alle ruimtes die ze beschikbaar hadden zaten vol. We hadden gelukkig nog een plekje aan een iets te grote tafel, maar die deelden we dan wel. Ook de parkeerterreinen waren vol, zodat we op het terrein langs de weg moesten staan. Het voordeel was weer dat we nog een lekker stukje konden wandelen. Verder alles lekker rustig aan gedaan.

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.