Original Cinema Quad Poster - Movie Film Posters

Voorzichtige start

Colin bleek nog een dagje vrij te hebben. We zijn dus samen naar mijn huis gegaan en in ben weer voorzichtig begonnen met werken. Een rustige start vanaf huis maar. Onderweg ingebeld in het ochtendgebed, maar ik was de enige gelovige. Thuis bleek dat het vandaag gecanceld was vanwege een webcast. Maar dat mailtje zag ik dus te laat. Na vijf minuten wachten had ik het wel inmiddels opgegeven 🙂 Met nog even bij Roel weer aanwezig gemeld, met de opmerking dat ik vanaf huis begon en toen de mail in gedoken. Langzaam maar zekere liep de hoeveelheid ongelezen mail terug naar nul. In de pauze even met Colin bij de bakker iets lekker gehaald en opgepeuzeld. Daarna de bak met taken en incidenten ingedoken. Ondertussen kwam er ook weer een Windows update tussendoor piepen… Door de ziekte en de vakantie liep hij al weer twee updates achter zag ik. Als ze nu eens mijn Lync probleem oplossen, kan ik daarna de werkplek migratie in gaan. Mara ik vermoed dat ze dat oplossen rekken tot ik gemigreerd ben… Aan het einde van de werkdag, mocht ik weer naar de tandarts 🙁 Dat was een wat mindere verrassing. Colin bleef nog even thuis hangen. Die zou ik na de tandarts oppikken om hem via mams weer naar Monique te brengen. Gelukkig geen gaatjes 🙂 Wel voldoende tandsteen om een gemiddeld bouwproject mee te kunnen bevoorraden 🙁 Op zich betekent dat wel dat mijn gebit behoorlijk sterk is en ik dus weinig gaatjes heb. Maar goed. Dat hebben we overleefd! Colin thuis opgehaald en via de Patatza(a)k naar mams. Daar nog even gezeten. Ik was de bonbons van Annet wel thuis vergeten, dus die houd mams nog te goed. Na het downloaden van twee trials op de Nintendo Switch, Colin weer naar Monique gebracht. Via de pomp naar huis en niets doen behalve nog even naar 2 Fast 2 Furious kijken 🙂 Wel hopen op een rustige stand-by dienst, want die is wel weer ingegaan vandaag.

Original Cinema Quad Poster – Movie Film Posters
About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.