Agile werken…

Vannacht als een blok geslapen. De wekker was dan ook niet welkom vanmorgen 🙁 Een paar keer gesnoozed, maar toen dan toch maar op gang gekomen. De routine zat er snel in. Inpakken en wegwezen. Aan de paalbergweg bleek de verhuizing/verbouwing plaats gevonden te hebben en zoals verwacht, NIET geheel volgens plan gegaan. In plaats van onze kasten te verplaatsen, hebben ze andere kasten achter ons neergezet. Nu moeten we nog heen en weer blijven lopen om spullen te pakken. Misschien goed voor de lichaamsbewegeing, maar verder… Gelukkig zijn de kasten leeg, dus verhuis in het spul wel beetje bij beetje…. Ondertussen weer tevergeefs zitten wachten op het ochtendgebed. Toen met de financieel adviseur van de Aegon gesproken over de levensloop polis die nog steeds loopt. In het gesprek is naar voren gekomen dat het het beste is de polis gewoon door te laten lopen zoals die nu loopt. De rest van de dag verliep rustig. Hoewel het indikken op de etage wel zorgt voor meer hinder van collega’s. Met name de collega’s die zichzelf graag horen praten 🙁 Na het werk, lekker naar huis om er thuis achter te komen dat ik nog wat boodschappen moest doen 🙁 Dus met de benenwagen naar de supermarkt. Lekker een uurtje lopen. Annet kwam ook weer gezellig langs. Truste!

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.