Eindcontrole

Vanmorgen Annet uitgezwaaid en me nog even omgedraaid. Toen in de actie gekomen. Auto even bij de garage gezet om een gons bij mijn linker voorwiel te laten bekijken. Daarna door naar mams om de werkdag te beginnen. Daar, omdat mams voor de eindcontrole naar het ziekenhuis moest. Het laatste loodje van de staar operaties. Het parkeerterrein was weer overvol, maar de auto van mams was nog wel ergens tussen te prakken 🙂 In de wachtkamer de laptop op de rollator gezet en verder gewerkt. Mams was snel weer buiten. Alles was prima in orde. Hij had nog nooit zulke heldere ogen gezien… Tuuuuurlijk 🙂 Maar maakt niet uit. Alles was goed en met een recept voor een bril in de handen zijn we weer weg gegaan. Dat was voorlopig het laatste bezoek aan het Slotervaartziekenhuis. Bij mams thuis de draad weer opgepakt. Tegen vieren mijn auto weer opgehaald. Ze hadden hem van alle kanten bekeken en een profrit gemaakt. Het enige wat ze konden vinden waren versleten rubber van de stabilisatorstang achter. Dan zou door kunnen klinken naar voren, maar verder konden ze geen enkel probleem vinden. Dit was alleen lastig en op geen enkele manier gevaarlijk, dus ik laat het nu maar even zo. Ik moet ook nog nieuwe banden hebben, dus… Daarna Colin maar meteen bij Monique opgepikt en naar Only Friends gegaan. Het zou een beetje heel erg onzinnig zijn om haar ook nog te laten rijden. Ik voel me nog te ziek om te gaan duiken en door de stand-by dienst kan het ook niet echt, dus het blijft bij assisteren aan de oppervlakte. Na zijn atletiek stage, kwam Colin weer helpen bij het duiken en daarna zijn we samen via het broodje döner weer naar huis gegaan. Een beetje bijkomen en toen snel naar bed. Truste!

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.