Rustig dagje 

Vanmorgen een beetje uitgeslapen. Dank zij de stand-by blijft de nachtrust weinig rustgevend 🙁 Nog even en ik ben er weer een paar weken vanaf. In de middag verder gegaan met het knutselen aan de Nintendo Gameboy Nano. Alles netjes in en aan elkaar gesoldeerd en gaan testen. Alles lijkt te werken, tot het OLED schermpje wordt aangesproken. Ik vrees dat dat net als de eerdere Raspberry Pi doorgefikt is 🙁 Na het eten nog met z’n allen een spelletje Qwixx gedaan. Op gewone papiertjes, omdat het blokje verdwenen was. Uiteindelijk vond Annet het in haar tas. Ze wilde het naar haar werk meenemen om te kopiëren…

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.