The Way of the Dodo

Weer onrustig geslapen. Terwijl ik een beetje uit kon slapen, is Annet nog even langs haar moeder gegaan om haar haar te wassen en te verzorgen. Dat vond ze er een beetje rommelig uitzien. Zelf ben ik nog even bezig geweest met de Raspberry Pi en het OLED schermpje. Alles lijkt goed te gaan tot het schermpje wordt aangesproken. Dan blijft het zwart 🙁 Meteen maar een nieuwe besteld. Van de week kan ik dan hopelijk vaststellen dat het eerdere schermpje, net als de eerste PiZero, de dodo achterna is gegaan. Wat het verkeerd aansluiten van een power-boost niet kan veroorzaken 🙁 Het is een duur lesje voor een volgend project. In ieder geval wel verder gegaan met het maken van het paneeltje voor de drukknoppen. De micro schakelaars zijn geplaatst, maar voor ze vast te solderen, wil ik ze nog even controleren ten opzichte van de 3D behuizing. Maar die ligt thuis 🙂 Tot slot nog een vel gemaakt met twee kolommen en vier rijen Qwixx score blaadjes. Die kunnen we dan afdrukken en gaan gebruiken 🙂 Nu de laatste stand-by nacht in. Truste. 

About Peter Hofman 2225 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.