Frisse start…

Vanmorgen als eerste uit Hillegom vertrokken 🙂 Meestal ben ik de laatste. Aan de paalbergweg was Jos ook weer een keer langs gekomen. Na zijn overstap naar een andere afdeling zou hij wel twee dagen in de week nog bij ons komen zitten, maar daar was niet veel van gekomen. Zijn voornemen voor het nieuwe jaar was om toch te beginnen met zijn bezoekjes. In ieder geval is de stand-by dienst weer afgelopen voor een poosje. Na het werk naar mams. Ze had, dacht ze, een science fiction fiml voor me opgenomen, maar dat bleek Mission Impossible 624 te zijn. Samen met verbazing naar dit langdradige drama zitten kijken en geconcludeerd dat dit niets was 🙂 Daarna lekker bijtijds naar huis. Nog even wat boodschappen gedaan om de week weer door te komen. Thuis Nog wat tv gekeken en gelezen, maar al snel mijn bed op gezocht. Ik was kapot!

About Peter Hofman 2136 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.