The Last Jedi – revisited…

Na het uitzetten van de wekker heb ik me toch nog even omgedraaid. Toen ik opnieuw keek waren we opeens ruim een uur verder 🙂 Maar ik voelde me wel beter uitgeslapen. Het was nog niet dramatisch laat, dus lekker op mijn gemakkie in de actie gekomen. Aan de paalbergweg weer eens lekker aan de slag gegaan met puppet. Als AIX team, doen we zelf niet echt veel met puppet, maar de Oracle mannen willen heel graag meer met puppet doen. Daar helpen we ze dus lekker mee op weg. Aansluitend met Esther afgesproken op de foodstrip. Even een hapje eten en dan op naar Pathé Arena voor Star Wars: Episode VIII: The Last Jedi. De vorige keer dat ik met Colin was geweest, konden of wilden mensen niet, maar nu nog een keertje met Esther en Jeanine. Om nog iets toe te voegen deze keer dan de IMAX uitvoering 🙂 Het was weer zeker de moeite waard om te zien. Ik weet niet of het IMAX nou doorslaggevend beter was of dat we nu gewoon gunstiger zaten, maar we hebben weer genoten van een goede film! Misschien nu ook nog een keertje in 4Dx 🙂 Deze tweede keer inderdaad nieuwe dingen gezien in de film. Ook dingen waarvan ik zou zweren dat ze niet in de 3D versie gezeten hadden, maar dat zal wel verbeelding geweest zijn. Wat nog het belangrijkste nieuwtje was, was hetfeit dat aan het einde het slavenjong de bezem niet pakt, maar van korte afstand in zijn hand laat vliegen… We zijn dus nog lang niet bij The Last Jedi aangekomen! Truste!

About Peter Hofman 2136 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.