Wat zal het worden?

Daar de kantine prijzen (sorry “bedrijfsrestaurant”) langzaam maar zeker de pan uit beginnen te rijzen, bedacht ik me dat ik dan net zo goed “luxe” kon gaan eten. Dus vandaag maar een stokbroodje Thaise kip. Toen bleken ook de luxe prijzen echt luxe te zijn 🙁 Maar goed, het was wel lekker. Misschien toch maar weer bammetjes van huis mee gaan nemen. Na het werk weer naar Only Friends. Na de eerste duik kreeg ik weer hoofdpijn, duizeligheid vol hoofd enzovoorts. Tijd om de oppervlakte weer op te zoeken. De rest van de avond weer druk bezig geweest met het vullen van de cilinders. Samen via de döner weer naar huis, waar Annet al op ons zat te wachten 🙂 Nog even een plug-in van WordPress gehackt om hem te laten werken. Dat vast tot de update van de plug-in er is. Weer een poging om op een goede manier mijn berichten ook op Facebook the publiceren. Zien wat [NINTENDO] aan te kondigen had, hebben we maar niet meer gedaan. Daar waren we allemaal te moe voor. Dat horen we morgen wel…

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.