Wondere Witte Wereld…

Opstaan. Klaarmaken. Colin naar school brengen. Naar mams. Een normale vrijdag ochtend. Colin was vroeg uit dus we zijn samen naar Meerzicht gegaan. Daar hebben we lekker een pannenkoek gegeten. Daarna lekker naar huis. Lekker de tijd om rustig aan te rommelen. Hij dan… Ik had nog een was op te ruimen en iets aan mijn site te fixen. Voor het soldeerwerk aan de Nintendo Gameboy Nano, moet ik eerst voor fatsoenlijk licht zorgen. Ik moet maar eens op zoek gaan naar een handige bureaulamp. Na het eten alles weer ingepakt en toen ik naar buiten keek, was de wereld opeens helemaal wit ?!?!?! Mara goed. Alles in de auto gekiept en naar Hillegom gereden. Daar bleek Annet haar nieuwe bank er al te zijn en de oude bank ook nog 🙂 Lekker vol in de kamer dus.

About Peter Hofman 2145 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.