WiFi <> Cat5

Vandaag weer een dagje rustig aan. Ik heb nog steeds last van keelpijn en hoesten. De internetverbinding was vandaag weer ouderwets ruk! Annet kon niet eens aan het werk. Om dat in ieder geval te laten lukken, hebben we de netwerk kabel maar weer uit de meterkast getrokken. Annet had in de middag de nieuwjaarsreceptie van de roeivereniging, waar ze vanuit de activiteiten commissie op moest komen draven. Wij bleven lekker op de nieuwe bank 🙂 Na het eten nog twee partijtjes Qwixx gedaan met Sam en Lisanne, die waren komen eten en toen lekker bijtijds zijdeur af. Morgen vroeg op om de auto’s te verzetten, want overal in de straat worden kennelijk dakkapellen geplaatst. Truste!

 

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.