Krom bord

We moesten bijtijds de deur uit om onze auto’s uit de straat te zetten. Op diverse plekken worden vandaag dakkapellen geplaatst en daar is ruimte voor nodig. Dus even snel voor zeven uur de auto’s om de hoek zetten. Daarna wat rustiger aan het ochtend ritueel gestart. Colin had wat speling omdat ze pas om negen uur zouden beginnen aan de school conferentie over het klimaat (als ik het goed begrepen heb). Ondertussen liep wel mijn stress-niveau weer op tot ongekende hoogte. Sommige dingen blijven moeilijk, ondanks dat je er toch geen grip op hebt. Aan de Paalbergweg begon de week weer als elke andere. Na het werk weer naar mams. In de parkeergarage nog een hortend en stotende auto zien kruipen. Toen ik langs reed, zag ik dat het een bekende collega was. Nog even gestopt om te kijken of we iets konden doen, maar een korte blik onder de motorkap liet veel olie zien op plekken waar dat niet horode. Het leek op een lekke koppakking, maar daar mocht de ANWB naar gaan kijken. Zonder echt te kunnen helpen, maar op huis aan gegaan. Lekker bij de patatza(a)k eten gehaald en toen Colin weer naar Monique gebracht. Nog heel even de komende weekenden doorgenomen, want hij was de draad een beetje kwijt. Thuis nog even de spullen opgeruimd en op Manouk gewacht die haar laptop op kwam halen. Daarna weer naar Hillegom. Had ik zin in. Morgen naar Apeldoorn voor onze teamdag.

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.