Waardering

Vanmorgen een lekker rit ondernomen om van Hillegom in Apeldoorn te komen. Vandaag hebben we weer een team-dag, nu dus in Apeldoorn. Het ritje ging vlotjes. Ook aan de fauststraat is de huisvesting een immer wijzigend raadsel. Plekken waar je voorheen nog kon gaan zitten, waren opeens bezet. Ik heb me dus maar weer terug getrokken in het lege hok. Gelukkig werd ik daar al snel door de Zuid collega’s gezelschap gehouden. Die moesten hun heil ook elders zoeken. We vielen wel meteen met onze neus in de P1-boter. Dat wil dus zeggen dat er systemen onbereikbaar zijn. Tegen de lunch was alles weer hersteld en konden we afwachten of alle controles goed gingen. Hierdoor is wel het technisch overleg afgeblazen. Het normale werkoverleg kon wel doorgaan. Om toch nog iets te eten ben ik nog even snel voor het overleg naar de kantine gerend om een broodje hete kip te halen 🙂 Gelukkig had ik nog tijd om dat even rustig op te peuzelen. daarna het werkoverleg en de afrondende werkzaamheden van de P1. De klant had alle systemen weer als werkend geaccepteerd, dus deze liep weer met een sisser af. Voorafgaand aan het teamoverleg hebben we nog even een groepsfoto gemaakt voor het aanstaande nieuwe smoelenboek. Daar staan gelukkig alleen de afdelingen als geheel genoemd, dus kunnen we het met een groepsfoto afdoen. De leukste en de meest bruikbare doorgestuurd aan Roel. Aan het einde van de middag weer in de file gedoken. Naast de traditionele file bij Amersfoort, had ik de hele verdere weg last van stilstaand en langzaam rijdend verkeer. Nou ja… Ik kwam thuis… Laat… Soepje opgewarmd met een knoflook broodje en lekker op de bank geploft. Annet kwam ook nog gezellig aanwaaien, maar die moet morgenochtend weer heeeeel vroeg op pad. Tot slot zag ik nog heel even in de mail van mijn werk een dankbetuiging van de directie van de getroffen klant over de aanpak van de P1 vanmorgen. Dat is dan ook wel een keer leuk om te horen. Truste!

About Peter Hofman 2229 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.