Lekker nieuw rubber

Vanmorgen ging Annet al vroeg op pad. Eerst naar Nieuw-Vennep om collega’s op te halen om samen naar een congress in Ede te gaan. Die heeft vandaag ook een lekker ritje. Ik kon rustig aan beginnen, want ik moest om half tien bij de garage zijn voor een setje nieuwe rubber onder de auto. Dus bijtijds de laptop weer dichtgeklapt en op weg naar IJmuiden. Wat je van ver haalt is lekker 🙂 Wel nog even zo veel mogelijk profiel van de banden gegumd 🙂 Dat maak nu niet meer uit. Het nieuwe rubber wacht al. Na het afleveren van de sleutels, heb ik me in de kantine in een hoek genesteld en ben lekker verder gaan werken. Het is zowel een zegen als een vloek, dat je maar overal kan werken waar je internet toegang hebt. In dit geval een zegen. Na het monteren van de bandjes hebben ze hem ook nog even uitgelijnd voor me. Als je er dan toch bent, dan moet het hele onderstel maar even bekeken worden 🙂 Eigenlijk zou het allemaal langer duren en had ik het plan opgevat om dan meteen aan de haven een bakje kibbeling te halen, maar ik kon al zo snel weer weg, dat ik maar gewoon weer naar de paalbergeweg gegaan ben. Aansluitend weer naar Only Friends. Wegens de buikgriep die ik inmiddels heb, maar weer niet het water in gegaan. Toen Colin na de atletiek kwam vroeg hij of ik alweer stand-by was. Maar gelukkig was dat dan niet het geval. Na het duiken, weer samen naar huis. Nog even een was draaien, zodat Colin morgen weer wat heeft om aan te trekken 🙂

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.