Kennemerduinen

Het ochtend ritueel weer gehad. Gezellig Colin naar school gebracht en toen naar mams. Die moest nog steeds een bril kopen na de oogoperaties. Dus na openingstijd naar de brillenwinkel en passen maar. Het meegekregen recept van het ziekenhuis bleek goed te zijn. Er stond voor alle zekerheid bij dat het wel nagemeten moest worden. Een half uurtje later had mams twee brillen voor de prijs van één uitgezocht en konden we weer naar huis. Inmiddels liep het tegen lunch tijd, dus heb ik me weer eens vervoegd bij Meerzicht 🙂 Na de pannenkoek voor de verandering lekker gaan wandelen in de Kennemerduinen. Even wat leuks gekocht bij het bezoekerscentrum en daarna nog een rondje door het duingebied. Ik had nog een verrekijker in de auto liggen, maar die was ik vergeten. Daarna langs het strand gereden en door naar het Kaj Munk College. Thuis de was in de droger gekiept en door gerommeld met mijn nieuwe KPN werkplek 2017 laptop… Het eerste wat ik zag na het aanzetten was het beruchte BSOD 🙁 Gaat lekker… De KPN_AlwaysOnVPN verbinding wilde ook nog steeds niet verbinden, dus dat moest weer op de alternatieve manier… Uiteindelijk wel verbinding, maar het gaat niet automagisch. Spontaan besloten om met Colin bij EetZe te gaan eten. Ik was vergeten eten uit de vriezer te leggen en had geen zin om nog boodschappen te gaan doen, dus… hebben we gezorgd dat we tegen zes uur in Aalsmeer aanwezig waren 🙂 Het was nog rustig, dus eerst maar het wat langer durende eten laten maken: een mini pizza salami 🙂 Vervolgens enkele gerechten van de plaat en uit de wok. Tot slot een ijsje en weer lekker naar huis. En toen… iets anders dan anders… Colin had al een keer aangegeven dat hij wel eens een weekendje thuis wilde zijn. Hoewel jammer, toch wel begrijpelijk. Nu wilde het toeval dat we dit weekend iets gezelligs gingen doen waar hij toch ook wel bij wilde zijn, dus hebben we een compromis gesloten door niet meteen op de vrijdag naar Hillegom te gaan, maar pas morgen als we uitgeslapen en klaar zijn. Dan heeft hij nu in ieder geval het gevoel dat hij niet alleen maar onderweg is.

About Peter Hofman 2137 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.