Sloffen

De gisteren in de kennemerduinen gekochte schapenwollen sloffen waren in de smaak gevallen. Ik had voor mezelf ook maar een paar gekocht. Af en toe krijg ik thuis toch wel koude voeten 🙂 Verder een dagje rustig aan gedaan. Even samen met Colin getest of Pokemon Tournament DX in multi-user werkt. Gelukkig mocht ik me beperken tot het zo veel mogelijk op A rossen,want verder heb ik niets met het spel. Annet was zich lekker aan het voorbereiden voor haar lesje van morgen. Colin was in de Switch gedoken en heeft toch ook nog even tijd gevonden voor zijn huiswerk 🙂 Joep was met zijn nieuwe telefoon bezig en zo hadden we allemaal iets. In de middag is Annet nog met haar zus naar hun moeder geweest. Voor het avondeten zijn we naar Chefkes geweest. Meloen met ham, sateh van de haas en een ijsje toe.

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.