Gaslekje

De laatste tijd wordt ik toch vaak een uur te vroeg wakker 🙁 Soms kan ik dan nog slapen en soms lig ik een uur te draaien. Vanmorgen was het draaien. Het resultaat is wel dat je lekker bijdtijds achter je bureau zit. Bij de koffiemachines wordt je dan weer verbaasd door iemand die op de linker automaat afloopt, waarvan het schemr uit is, er omgekeerde beker onder de tuit staat en de rode “Storing” sticker er op zit en zich dan verbijsterd afvraagt “Hee, doet ie ut niet???”. Nou… Probeer het gewoon zou ik zeggen… In de pauze even een boodschap gedaan. De hele busterminal bij het AMC was afgezet door de politie. In de verte was de brandweer bezig de bomen water te geven. Op de terugweg waren ze nog steeds bezig met het sproeien, dus brand zou het niet geweest zijn. Mijn gok op een gaslek, bleek terug op mijn werkplek te kloppen. Omdat ik lekker bijtijds aan de slag was, kon ik ook weer lekker bijtijds aan mijn stutten trekken. Nog even de grote boodschappen doen en daarna lekker naar huis. Buiten eten maken en de was draaien, verder niets gedaan. De klusjes die ik nog had willen doen, heb ik maar uitgesteld. Lekker op de bank naar “Moonraker” zitten kijken tot Annet kwam.

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.