Nog geen beeld :(

Vanmorgen weer bijtijds op pad. Deze keer maar weer eens naar onze locatie in Apeldoorn. Het was gelukkig lekker rustig op de weg. Zelf rond Amersfoort stond geen enkele file. Naast het technische werkoverleg en de Agile bespreking, lekker druk bezig geweest met puppet en de daaruit voortkomende probleempjes. Die (b)lijken allemaal niet aan de kant van onze machines te liggen dus de betrokkendheid blijft beperkt tot het opleveren van gegevens en het beantwoorden van vragen. Colin bleek toch goed ziek te zijn. Dat en mijn Apeldoorn dagje deed me maar weer besluiten om Only Friends over te slaan. Scheelt haasten en ik kan op tijd thuis zijn voor die zieke kip. Thuis eerst de was maar opgeruimd en toen het nieuwe Oled schermpje aan de Raspberry Pi gesoldeerd. Helaas nog steeds geen beeld, dus nu maar eerst een nieuw image op de micro sd kaart zetten en opnieuw beginnen. Toen Colin opgevangen, die al met het verzoek was gekomen of ik morgen thuis kon werken. Daar had ik al een beetje rekening mee gehouden. Verder lekker samen op de bank televisie gekeken.

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.