Dagje thuis…

Vanmorgen de wekker nog even wat later gezet. Ik bleef thuis werken, omdat Colin ziek thuis was. Tot je op een gegeven moment in je bed om je heen ligt te kijken en denkt “hoe laat is het eigenlijk” en dat het dan tien voor tien is 🙂 Snel in de actie. Laptop aanzetten, koffie maken, thee zetten, en aan het werk. Even melden waarom ik niet bij het ochtendgebed was en gaan… Puppet, Splunk, opstapserver, de bekende hangijzers… Zoeken naar informatie over foutmeldingen die natuurlijk alleen maar bij ons voorkomen. Zoeken naar afdelingen die verantwoordelijk zijn voor dingen die je wilt laten regelen. Pfff, bijna verlof 🙂 Lekker een weekje er tussenuit. In de pauze even de koffiemachine ontkalkt. Die piepte daar ook alweer een poosje over. Na de pauze nog even lopende zaken afhandelen en toen was het vakantie! Even op de koffie bij mams. De zieke kip bleef lekker warm ingepakt thuis. Vanwege die zieke kip eten we maar gewoon thuis. Op weg naar huis nog even langs de Blokker voor een extra koekenpan. Die ene die ik heb is eigenlijk te weinig, want de wok pan werkt niet lekker om de aardappeltjes in op te bakken. Nu gaat dat beter 🙂 Na het eten, nog even op de bank gehangen en toen vroeg naar bed. We waren beiden behoorlijk moe. Morgen weer een dag!

About Peter Hofman 2138 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.