Voorbereidingen

Bwehhhh, extreem weinig geslapen vannacht 🙁 En als ik dan sliep droomde ik over dingen die mis gingen. Normaal weet ik het allemaal maar nu kwam er ergens iets niet te voorschijn wat we wel verwachten. En wat we ook deden, er kwam niets meer. Meer gedetailleerd weet ik het niet meer. Maar wel weer een droom met een probleem 🙁 Colin begon me ook goedemorgen te blaffen. Die is ook nog steeds ziek. Vandaag bleef hij zelfs in bed. Afijn, in de loop van de dag alle spullen voor de wintersport bij elkaar gezocht. Helm, skikleding en gewone kleding. Alle accu’s van de camera’s opgeladen. Alle geocaches geladen in de GPSr. Voldoende batterijen voor die GPSr geregeld. In de “rust” ook nog even gespeeld met mij luchtbuks Ik wilde al tijden mijn scoop een keer goed afstellen en daar heb ik dan nu eindelijk even de tijd voor genomen. En het aquarium weer een beetje gefatsoeneerd. Verstoppie alleen, houdt het evenwicht niet helemaal goed in stand. Na de vakantie eindelijk maar eens gezelschap voor hem gaan regelen. Mams kreeg het bericht dat haar brillen klaar waren, dus die zijn we ook nog even gaan halen. Ze is nu helemaal klaar met de oogoperaties en de dingen daarna. Na het eten heb ik Colin weer naar Monique gebracht, ben ik mams nog even gedag gaan zeggen en toen door naar Hillegom…

About Peter Hofman 2135 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.