Dag drie, ziek…

Echt te ziek om overeind te komen 🙁 Samen met Annet in het huisje achter gebleven en tot over twaalf uur doorgeslapen. Toen de wandelschoenen aangetrokken en naar Söll gelopen. Dat was goed te doen. We hebben nog geprobeerd twee caches te vinden, maar de ene lag bedolven onder een stapel ijs en sneeuw en de andere hing buiten bereik. De volgende keer nog eens proberen met skistokken. Op een terrasje gegeten en toen nog wat boodschappen gedaan en weer terug naar het huisje. Daar weer lekker in bed gekropen. Toen de rest terug was, pannenkoeken gegeten en weer op be geploft. Hopen dat het morgen beter gaat.

About Peter Hofman 2137 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.