Dag vijf, fijne piste gevonden

Vanmorgen naar Ellmau gegaan. Daar bleek gisteren op de valreep een makkelijke piste met een sleeplift te zijn. Onderweg de vier musketiers afgezet bij Scheffau. Die verplaatsten zich daar vandaan verder op de ski’s en zo. Wij samen de lift naar boven en daar bleek de mooie eenvoudige piste met de sleeplift, gesloten te zijn. Daar ging het rustige skiën. De grote piste zag ik niet zitten dus zijn we gaan wachten tot de rest hier ook naar toe was gekomen. Samen toch die blauwe grote piste gedaan en toen geluncht. Joep kwam ondertussen Kai tegen en die zijn samen verder gegaan. Na de lunch samen met Annet nog twee keer van die blauwe af gegaan terwijl de rest iets anders deed. Die piste ging in ieder geval iedere keer een stukje beter beter. Ik kon iedere keer de route beter afleggen omdat ik wist wat ik waar tegen zou komen. Ook kon ik inmiddels mijn eigen route bepalen op een manier die ik prettiger vond glijden. Nadat we weer bij elkaar waren zijn Annet Danique en ik met de lift naar het dal gegaan. Luke en Timo zijn gegleden. De ijsbaan waar de bus vanmorgen geparkeerd moest worden bleek gelukkig wat ontdooid en met wat beleid kregen we hem er uit gereden, wat vanmorgen al meteen niet lukte. Naar Söll gereden om bij de Spar nog wat boodschappen te doen en daar meteen Joep opgepikt die daar naar toe was gekomen.

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.