Dag acht, de terugweg

Vannacht laat opgestaan. Kan het niet eens ‘s morgens vroeg meer noemen. De laatste spullen in de bus geschoven en op weg gegaan. De terugweg ging voorspoedig. Geen vertragingen of files. Af een toe een plaspauze en twee keer tanken, maar dat was het wel. Het laatste stuk tot het huis van Luke en Danique, heb ik gereden. Het allerlaatste stukje naar Hillegom, wilde Joep nog graag rijden. Daar de bus leeg getrokken en even uitgeveegd. Timo en Annet zijn die bus weer terug gaan brengen, terwijl Joep en ik, voor zover mogelijk, vast de spullen in huis verdeelden.

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.