Sunday, bloody sunday…

De dag begon op zich lekker. Bijtijds opgestaan om even bij de moeder van Annet langs te gaan in het verpleeghuis. Ze was blij verrast dat we er waren en blij dat we weer heelhuids terug gekomen waren. Gezellig in het restaurant een kop koffie gedronken en gezorgd dat ze tegen lunch tijd weer in de huiskamer was.

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.